Merk labels / geweven labels

Bij Image Label Styling bieden we een uitgebreid assortiment geweven labels van verschillende kwaliteiten, elk met unieke eigenschappen en voordelen:

  • Taffet Geweven Labels: Deze labels hebben een zachte en soepele textuur, met een vrij open structuur. Hoewel de tekst iets minder scherp kan zijn, bieden ze nog steeds een uitstekende kwaliteit en zachtheid.
  • Satijn Geweven Labels: Stevige labels met een glanzende afwerking, perfect voor merken die streven naar een luxe uitstraling. Hoewel de keuze in grondkleuren beperkt kan zijn, zorgen deze labels voor een opvallend effect met de iets verhoogde tekst.
  • High Definition Geweven Labels: Deze labels zijn de favoriet in de markt vanwege hun zachte structuur en de mogelijkheid om bijna alle kleuren met fijnheid weer te geven. Dit maakt ze ideaal voor complexe ontwerpen met haarscherpe details.
  • Zijde Damast Geweven Labels: Luxe labels gemaakt van zeer fijne garens, bekend om hun superzachte textuur en ongeëvenaarde beeldkwaliteit. Perfect voor high-end kledingstukken en merken die streven naar perfectie in elk detail.

Satijn geweven labels:

Geweven labels met speciaal design:

Webshop Klikboxen

waslabels en etiketten

Offerte aanvraag

Vraag hier direct uw offerte aan voor geweven labels.

Full colour hangtags

Full colour Hangtags met glans of mat lamineer vanaf 500 stuks binnen 5 dagen klaar.

Onze
klanten